Graphic systems

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Hönle SteriWhite Air Q115 για απολύμανση UVC

Ο σύντροφός σας για απολύμανση χωρίς χημικά σε περιοχές με μεγάλη κινητικότητα

Μετά την εμφάνιση των παθογόνων του SARS-CoV-2, η απολύμανση και η αποστείρωση έχουν γίνει θέματα που επηρεάζουν όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Το SteriWhite Air Q115 από την Hönle παρέχει σταθερή υποστήριξη αποστειρώνοντας το περιβάλλον σας και δεν χρειάζεται να αδειάσετε την περιοχή για να το κάνει. Χάρη στον κομψό σχεδιασμό και την αθόρυβη λειτουργία του, το SteriWhite Air Q115 μπορεί να ενσωματωθεί διακριτικά και αποτελεσματικά στο χώρο διαβίωσης ή εργασίας σας. Οι λαμπτήρες UV Hönle λειτουργούν αποτελεσματικά για να απενεργοποιήσουν το 99,99% των ιών, των βακτηρίων και των μυκήτων σε επιφάνειες, όπως αποδεικνύεται από το Πανεπιστήμιο Goethe στη Φρανκφούρτη το 2020. Αυτή η συσκευή απολύμανσης αέρα UVC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, των μπαρ και ξενοδοχεία, ιατρικές αίθουσες και αίθουσες αναμονής, σχολικές και διδακτικές εγκαταστάσεις, καθώς και γραφεία και αίθουσες συσκέψεων.

115m³

Disinfection volume per hour

<39dB(A)

Volume during operation

16.000h

Operating hours of the UVC lamp

Πώς λειτουργεί η απολύμανση UVC σε κλειστό σύστημα

Μάθετε πώς το SteriWhite Air Q115 μπορεί να κάνει τον αέρα στα δωμάτιά σας ασφαλέστερο με απολύμανση UVC – όλα χωρίς χημική ρύπανση ή σχηματισμό όζοντος και δεν χρειάζεται καν να φύγετε από το δωμάτιο κατά τη διάρκεια της απολύμανσης.

Το SteriWhite Air Q115

Για άμεση χρήση: SteriWhite Air

Ασφαλής λειτουργία

Χωρίς σχηματισμό όζοντος

Χωρίς χημική ρύπανση

Ασφαλές ατσάλινο περίβλημα

Απενεργοποιεί το 99,99% όλων των μικροβίων, ιών και σπορίων

Τεχνικά δεδομένα

Απολύμανση αέρα UVC για περιοχές που χρησιμοποιούνται συνήθως <39 db ηχορύπανση όταν χρησιμοποιείται.

Κομψή και λεπτή σχεδίαση (60 x 60 x 10 cm)

Εύχρηστο

Συνδέστε και παίξτε

Κομψός σχεδιασμός για δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους

     Εύκολη τοποθέτηση πάνω ή πάνω σε τοίχους

Ποιότητα σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας – Dr. Hönle AG

Ο όμιλος Hönle κατασκευάζει συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας από το 1976 και είναι ένας από τους δημόσιους προμηθευτές της Γερμανίας για βιομηχανική τεχνολογία UV. Το 2020, η εταιρεία απέκτησε την Sterilsystems GmbH με έδρα την Αυστρία, μια εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην απολύμανση UVC, εκτεταμένη τεχνογνωσία και εξειδικευμένη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Τα προϊόντα Hönle είναι αποτέλεσμα γερμανικής κατασκευής – από τη σχεδιαστική μηχανική έως την κατασκευή. Βασιζόμαστε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας και εργαζόμαστε με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα για να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται, μεταξύ πολλών άλλων, στον κλάδο της εκτύπωσης, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροπορίας και των φαρμακευτικών προϊόντων και εμπιστεύονται πελάτες από όλο τον κόσμο.

Αξιόπιστη απολύμανση – SteriWhite Air M για μεγαλύτερα δωμάτια

Το SteriWhite Air M είναι κατάλληλο για συνεχή χρήση σε χώρους και δωμάτια με συνεχή χωρητικότητα. Με όγκο απόδοσης έως 600 m³ ανά ώρα, η συσκευή UVC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή μόνιμης απολύμανσης δωματίου. Με το συμπαγές σχεδιασμό του από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι, το SteriWhite Air M είναι ιδανικό για μόνιμη εναέρια εγκατάσταση σε οροφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους παραγωγής, αποθήκες, εμπορικές κουζίνες, γυμναστήρια ή αποδυτήρια. Χρησιμοποιήστε το SteriWhite Air M για να απενεργοποιήσετε τους επιβλαβής ιούς, βακτήρια κ.α στον αέρα για να προστατέψετε τον εαυτό σας και τους άλλους από μολύνσεις μέσω αερολυμάτων.

Απολύμανση UVC για τις κοινώς χρησιμοποιούμενες περιοχές σας – ακόμη και αποτελεσματική κατά του κοροναϊού

Οι ιοί SARS-CoV-2 μεταδίδονται κυρίως μέσω αερολυμάτων που απελευθερώνονται στον αέρα όταν αναπνέετε. Η απολύμανση αέρα UVC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του μικροβιακού φορτίου στο άμεσο περιβάλλον. Η διαδικασία απολύμανσης UVC χωρίς χημικά χρησιμοποιείται ήδη σε υψηλό βαθμό επιτυχίας στους τομείς της παραγωγής και της υγειονομικής περίθαλψης. Το νέο SteriWhite Air Q115 είναι ένα πολύ αποδοτικό σύστημα UV για αποστείρωση αέρα δωματίου. Ακτινοβολώντας τα αερολύματα με φως σε μήκος κύματος 254 nm, ιοί (συμπεριλαμβανομένων των κοροναϊών), μούχλα και βακτήρια στον αέρα απενεργοποιούνται και καθίστανται αβλαβή. Επιπλέον, το κλειστό σύστημα SteriWhite Air Q115 δεν επιτρέπει να διαφύγει επιβλαβής υπεριώδης ακτινοβολία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αδειάσετε το δωμάτιο κατά τη διάρκεια της απολύμανσης. Επιτεύχθηκε ποσοστό απολύμανσης 99,99% σε επιφάνειες στο εργαστήριο. Οι συσκευές απολύμανσης από την Hönle αποδείχθηκαν επίσης αποτελεσματικές έναντι του SARS-CoV-2, καθιστώντας τις κατάλληλα συμπληρώματα και για τα άλλα μέτρα υγιεινής σας (σύμφωνα με τους ισχύοντες ισχύοντες κανονισμούς).

Απολύμανση σε συχνά χρησιμοποιούμενες περιοχές

Χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους, τα συστήματα απολύμανσης αέρα Hönle UVC είναι ιδανικά για ασυνήθιστη λειτουργία σε κλειστές, κοινώς χρησιμοποιούμενες περιοχές. Χρησιμοποιήστε τις συσκευές απολύμανσης για να συμπληρώσετε άλλα μέτρα υγιεινής σε πολλά διαφορετικά μέρη: φιλοξενία, εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, ιατρικές πρακτικές και γραφεία.

SteriWhite Air – Ο συνεργάτης σας για απολύμανση UVC στη φιλοξενία, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τα γραφεία

Εξοπλισμένο με τεχνολογία UVC υψηλής απόδοσης, ο σχεδιασμός του SteriWhite Air Q115 παραμένει κομψός και διακριτικός. Με βάρος περίπου 15 κιλά και συμπαγές μέγεθος (60 x 60 x 10 cm), ταιριάζει διακριτικά στον χώρο εργασίας σας και μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες διδασκαλίας χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του στα <39 db (A). Το SteriWhite Air Q115 είναι επίσης διαθέσιμο σε εκδόσεις για επιτοίχια ή επιδαπέδια τοποθέτηση. Με όγκο απόδοσης έως 115 m³ / h (για κανονικό αέρα δωματίου: 20 ° C, υγρασία 50%), το SteriWhite Air Q115 με την απολύμανση αέρα UVC είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα στα υπάρχοντα μέτρα υγιεινής στον τομέα της φιλοξενίας, σχολεία ή ακόμη και ιατρικές αίθουσες αναμονής. Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν διάφορες συσκευές απολύμανσης ανάλογα με το μέγεθος του χώρου.

Απολύμανση UVC σε χώρους γραφείων και αίθουσες συσκέψεων

Μετά την εμφάνιση του κοροναϊού, οι έννοιες υγιεινής έχουν πλέον καταστεί ζωτικής σημασίας και στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η προστασία των εργαζομένων είναι εξαιρετικά σημαντική, τώρα περισσότερο από ποτέ. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία απολύμανσης αέρα UV, το SteriWhite Air Q115 μειώνει το μικρόβιο στον αέρα και απενεργοποιεί τους επιβλαβείς ιούς και τα βακτήρια στα αερολύματα, επιτρέποντάς σας να κάνετε τις συσκέψεις και τα γραφεία σας ακόμα πιο ασφαλή. Και χάρη στον χαμηλό θόρυβο λειτουργίας του, ο καθαριστής αέρα UVC της Hönle δεν θα ενοχλήσει τις συναντήσεις σας.

Απολύμανση αέρα UVC σε ιατρικές αίθουσες αναμονής

Κάντε τις ιατρικές αίθουσες αναμονής σας πιο ασφαλείς με το SteriWhite Air Q115 από την Hönle. Η απολύμανση αέρα UVC μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματική βελτίωση της υγιεινής ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Το SteriWhite Air είναι διακριτικό στο σχεδιασμό του και αθόρυβο στη λειτουργία του, ώστε να μην διαταράξει τους ασθενείς σας. Το SteriWhite Air μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί σε χώρους θεραπείας για πιο στοχευμένη απολύμανση.

Ένα συμπλήρωμα στα μέτρα υγιεινής στον τομέα της φροντίδας

Η επιφανειακή απολύμανση και άλλα μέτρα ως μέρος μιας ολιστικής έννοιας υγιεινής είναι εξαιρετικά σημαντικά στον τομέα της φροντίδας. Σε εγκαταστάσεις φροντίδας όπου η άμεση επαφή είναι ιδιαίτερα σημαντική, η απολύμανση με αέρα UVC από την Hönle μπορεί να κάνει πολλούς διαφορετικούς χώρους απλά ασφαλέστερους χωρίς να διακόπτει τις καθημερινές δραστηριότητες, ιδανικό για χρήση ως συμπλήρωμα των υφιστάμενων μέτρων υγιεινής.

Ασφαλής μάθηση σε σχολεία και διδακτικές εγκαταστάσεις

Η συσκευή απολύμανσης SteriWhite Air Q115 μπορεί να ενσωματωθεί ήσυχα και διακριτικά σε αίθουσες διδασκαλίας και χώρους εκπαίδευσης ως συμπλήρωμα σε άλλα μέτρα υγιεινής, χωρίς να διακόπτεται η διδακτική δραστηριότητα. Με τα συστήματα Hönle, οι μαθητές μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν σε ένα ασφαλέστερο, καθαρότερο περιβάλλον. Δημιουργώντας σχεδόν καθόλου θόρυβο (λιγότερο από 39 db (A)), το SteriWhite Air Q115 δεν θα αποσπάσει τους μαθητές σας. Επιπλέον, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στον τοίχο, εντελώς μακριά από παιδιά.

Περισσότερη προστασία για το προσωπικό και τους επισκέπτες στη βιομηχανία εστίασης

Η απολύμανση αέρα UVC μπορεί να ενσωματωθεί ήσυχα και απρόσκοπτα στο εστιατόριο, το καφέ ή ακόμα και το μπαρ σας και υποστηρίζει τα άλλα μέτρα υγιεινής που έχετε εφαρμόσει χωρίς να επηρεάσετε αρνητικά την εμπειρία των πελατών σας. Χάρη στον λεπτό σχεδιασμό του, το SteriWhite Air Q115 μπορεί να εγκατασταθεί με ευελιξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοχευμένη απολύμανση σε επιλεγμένα δωμάτια με “plug & play” για την αποτελεσματική υποστήριξη της έννοιας υγιεινής σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Hönle SteriWhite Air Q115

Είναι αποτελεσματικές οι συσκευές απολύμανσης;

Η αποτελεσματικότητα της απολύμανσης UVC έχει αποδειχθεί στο εργαστήριο. Το κλειστό σύστημα SteriWhite Air Q115 καθαρίζει 115 m³ αέρα δωματίου ανά ώρα και καθιστά ανενεργούς επιβλαβείς ιούς, βακτήρια και μούχλα. Οι λαμπτήρες Hönle UVC απενεργοποιούν έως και 99,99% των παρόντων ιών SARS-CoV-2 σε δευτερόλεπτα.

Πόσο θόρυβο κάνει η συσκευή απολύμανσης;

Η συσκευή απολύμανσης παράγει τόσο θόρυβο όσο έναν πολύ αθόρυβο ηλεκτρικό ανεμιστηράκι σε χαμηλή ταχύτητα (από 1 m μακριά) Το SteriWhite Air Q115 παράγει θόρυβο περιβάλλοντος <39 db.

Πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο καθαριστής αέρα UVC;

Με διάρκεια ζωής 16.000 ώρες, οι ενσωματωμένοι λαμπτήρες UVC είναι εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας και πρέπει να αντικατασταθούν μόνο (για κανονική, ομαλή λειτουργία) περίπου κάθε δυο χρόνια. Οι συσκευές απολύμανσης είναι επίσης ιδανικές για μακροχρόνια χρήση χάρη στο ανθεκτικό ατσάλινο περίβλημά τους.

Ποιος παραδίδει και εγκαθιστά το SteriWhite Air Q115;

Το SteriWhite Air Q115 είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά την παράδοση. Απλώς συνδέστε τη συσκευή και ξεκινήστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη στη δυνατότητα plug & play και διάρκεια ζωής 16.000 ωρών, το SteriWhite Air Q115 είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος για τον καθαρισμό του αέρα.

Το SteriWhite Air M μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στην οροφή, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μόλις συνδεθεί, ο καθαριστής αέρα UVC είναι αμέσως έτοιμος για χρήση.

Πώς μπορώ να ξέρω πόσες συσκευές απολύμανσης θα χρειαστώ;

Το SteriWhite Air Q115 απολυμαίνει όγκο δωματίου έως 115 m³ ανά ώρα.

Παράδειγμα: Έχετε ένα δωμάτιο με όγκο 150 m³ (μήκος x πλάτος x ύψος). Για αξιόπιστη απολύμανση, θα χρειαστείτε δύο συσκευές απολύμανσης. Οι συσκευές απολύμανσης είναι επίσης κατάλληλες για δωμάτια μικρότερα από 100 m³. Το SteriWhite Air Q115 με βάση έρχεται με καλώδιο τροφοδοσίας μήκους 3 m, που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί και να μετακινηθεί γύρω από το δωμάτιο με ευελιξία. Μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των συσκευών SteriWhite Air M που απαιτούνται με τον ίδιο τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση, πάρτε έναν όγκο δωματίου έως 600 m³ ως αφετηρία.

Ποια άλλα μέτρα πρέπει να λάβω;

Ανάλογα με την ισχύ της συσκευής απολύμανσης, η απολύμανση με αέρα UVC μπορεί να απενεργοποιήσει το DNA βακτηρίων, ιών και μούχλας για να τα καταστήσει αβλαβή στον αέρα. Δεδομένου ότι το SteriWhite Air Q115 είναι κλειστό σύστημα, ωστόσο, καθαρίζεται μόνο ο αέρας. Για να αποφύγετε τη μόλυνση, θα πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, να φοράτε μάσκα προσώπου, να απολυμαίνετε επιφάνειες και να συμμορφώνεστε με όλα τα πιο πρόσφατα μέτρα που σχετίζονται με τον κοροναϊό.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των φίλτρων HEPA και της απολύμανσης αέρα UVC;

Το SteriWhite Air Q115 και άλλες συσκευές απολύμανσης αέρα UVC από την Hönle δεν περιέχουν φίλτρα HEPA. Οι συσκευές απολύμανσης λειτουργούν χωρίς σύστημα φίλτρου. Ο ατμοσφαιρικός αέρας απορροφάται και περνά πάνω από δύο λαμπτήρες UVC μέσα στο ατσάλινο περίβλημα. Δεν υπάρχει ανάγκη για τακτική, δαπανηρή αλλαγή φίλτρων. Τα προϊόντα της σειράς SteriWhite Air είναι ιδιαίτερα χαμηλής συντήρησης, αξιόπιστα και αθόρυβα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Call Now ButtonΚαλέστε μας